S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

Zde můžete provést on-line rezervaci do našeho autoservisu

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

KONTAKTY

AUTO-M, s.r.o.
Vltavské nábřeží 528/10
370 05 České Budějovice
tel: +420 385 349 249
automcb@automcb.cz
mob: +420 777 166 170
mob: +420 777 166 180

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 49,00 Kč (1,93 EUR)
skladem
naše cena 169,00 Kč (6,67 EUR)
skladem
naše cena 129,00 Kč (5,09 EUR)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 1 109,00 Kč (43,76 EUR)
skladem
naše cena 82,00 Kč (3,24 EUR)
skladem
naše cena 699,00 Kč (27,58 EUR)
skladem

» RECENZE
Ohodnoďte nás
Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Přidáno: 07.02.2018

Jano

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Super prístup a všetko sadlo . Len odporucam

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme Vám za recenzi
 

Přidáno: 31.01.2018

Karel

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlá komunikace
Okamžité odeslání

Vyjádření našeho obchodu

Mockrát děkujeme za Vaše objednávky i recenzi. Tato zpětná vazba nám pomáhá v další práci.
 

Přidáno: 29.01.2018

Radim

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

spolehlivý

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme Vám za vaši recenzi
 

Přidáno: 26.01.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Skutečně dobrý eshop nepoznáte podle toho, že vše proběhne tak jak předpokládáte. Poznáte ho v případě, že se něco pokazí. V mém případě to byl vadný blinkr. Pak se skutečně ukáže zda jste si vybrali správně. Musím ocenit přístup a velmi vstřícné jednání. Jsem naprosto spokojen a mohu všem doporučit.

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme moc za vaši recenzi. Pro nás je vždy takováto záležitost mrzutá. Avšak vše je vždy o domluvě . A všechno se dá řešit. Jsme rádi že se věc vyřešila k vaší spokojenosti.
 

Přidáno: 26.01.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Obchod jako takový je OK, ale poštovné to je něco!!! Poplatků se nevyhnete ani při platbě kartou nebo z účtu, s tím jsem se nesetkal. Kdyby zboží nebylo v akci a skrz drahé poštovné koupím někde jinde.

Proti:

Drahé poštovné.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi. Bohužel cena poštovné vždy vychází od společnosti ,která dopravu poskytuje.Tam toho moc nezmůžeme. Přípĺatek jiný není pouze u platby předem na účet.Kde se neplatí dobírka ani jiné služby jako třeba u platebních společností,které účtují poplatky za transakce nám.Doufám že je to pochopitelné.
 

Přidáno: 15.01.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Obchod fajn.Jen Přeprava nabrala šoféry od pošty tak jesem zboží nedostal. Hodil ho na zběrný bod.Adresu ůdajně nenašel.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, velice nás mrzí problémy s dopravcem . Jen pro útěchu je to jeden s lepších dopravců ale i u něj to není bez chyb jak je vidno. Doufám že vám bide zboží dodáno co nejdříve.
 

Přidáno: 08.01.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

sem spokojen

Vyjádření našeho obchodu

Mockrát díky za recenzi našeho obchodu. Pomáhá nám to při další práci
 

Přidáno: 06.01.2018

Hanz

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlost a popis na webu

Proti:

nic

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme Vám za vaši recenzi .Vážíme si toho
 

Přidáno: 04.12.2017

Jiří Kunc

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Natož že jsem poprvé použil Váš obchod ,tak jsem byl velice dojat jak s tel. hovorem a s objednávkou což se tak často nestává,proto Vám a celému kolektivu moc děkuji za kladný přístup a vyřízení v tak brzké době . Přejí Vám mnoho dalších úspěchu a budu nadále jen šířit o Vás jen samou chválu,ještě jednou děkuji a jsem s pozdravem Jiří Kunc

 

Vyjádření našeho obchodu

Ani nevíte jak se to krásně čte. aspoň člověk vidí že nedělá některé věci zbytečně. Děkujeme a doufám že Vaš spokojenost bude i nadále přetrvávat.
 

Přidáno: 30.11.2017

Luboš

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlé vyřízení objednávky

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme Vám za recenzi i objednávky
 
MzEwMz